Saus voor 4 personen:
- 500 g gehakt
- 500 ml passata
- 100 ml water
- 10 cl room
- 1/2 rode paprika en 1/2 courgette (in blokjes)
- 1 ajuin (versnipperd)
- 4 augurkjes (in stukjes)
- 1/4 pikant pepertje (of naar smaak)
- 1 bouillonblokje (rund)
- olijfolie
- Doe een scheutje olijfolie in een pan en bak het gehakt rul (in kleine stukjes).
- Stoof de paprika, ajuin en courgette in een pot met een scheutje olijfolie 5 minuten zonder kleuren.
- Verwijder de zaadjes van de pepertjes en snijd in kleine stukjes.
- Doe het gehakt, augurkjes en het pepertje bij de groenten.
- Giet er de passata en het water bij.
- Doe er het bouillonblokje bij.
- Laat 5 minuten zachtjes koken.
- Voeg nu de room toe en warm nog even door.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten