- ca. 400 g worst
- 200 g wortelen
- 300 g diepvrieserwtjes
- 1/2 halve ajuin
- goede boter
- peper en zout
- Schil de wortelen, snijd in de lengte doormidden, en snijd in halve schijfjes.
- Breng een potje met water en een snuifje zout aan de kook.
- Voeg de wortelen toe en laat een 5-tal minuten koken.
- Giet af in een vergiet.
- Breng terug een potje met water en een snuifje zout aan de kook.
- Kook hier de erwtjes 3 minuten in.
- Giet ze af bij de wortelen.
- Pel en versnipper de ajuin.
- Bak de worst.
- Laat een klontje boter smelten in een pot en stoof de ajuin in een 5-tal minuten.
- Voeg de wortelen en erwtjes toe.
- Kruid met peper en zout en stoof even op.
Smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten