zaterdag 15 december 2012

Gemakkelijk eenpansgerecht met gehakt



Voor 4 personen:
  • 500 g gehakt
  • 700 g vastkokende aardappelen (Nicola of Charlotte )
  • 1 courgette
  • 2 tomaten
  • provençaalse kruiden
  • olijfolie
  • ketchup  
  1. Schil de aardappelen en snij in blokjes.
  2. Was de courgette en snij in blokjes.
  3. Was de tomaat en snij in schijfjes.
  4. Doe een scheut olijfolie in een pan en bak de aardappelblokjes op niet te hoog vuur juist gaar.
  5. Kruid met peper en zout.
  6. Doe het gehakt bij de aardappelen en bak rul (in stukjes).
  7. Voeg er de tomaten en courgetten aan toe.
  8. Kruid met een snuifje provençaalse kruiden.
  9. Laat gaar worden op een matig vuur.
  10. Serveer met ketchup.

Geen opmerkingen: