Lekker met pasta!
- 500 g varkensreepjes
- 250 g Parijse champignons (gehalveerd)
- 1 ajuin in ringen
- 1/4 bouillonblokje (kip)
- 60 ml witte wijn
- 2 koffielepels tomatenpuree
- 1 koffielepel mosterd
- 1 teentje look (versnipperd)
- 1 koffielepel paprikapoeder
- 2 eetlepels bloem
- zout en peper
- olijfolie
- 2 koffielepels gehakte peterselie
- Meng de varkensreepjes met de bloem en paprikapoeder.
- Kruid met peper en zout.
- Doe een scheutje olijfolie in een pan en bak de varkensreepjes aan.
- Haal het vlees uit de pan.
- Giet een scheutje olijfolie in de pan en bak de ajuin even aan.
- Voeg de champignons toe en bak even mee.
- Blus met witte wijn.
- Roer er de tomatenpuree, mosterd en look onder.
- Giet er 125 ml water en 1/4 bouillonblokje bij.
- Voeg het vlees terug toe.
- Laat een 5-tal minuten zachtjes pruttelen.
- Roer af en toe om.
- Meng er de peterselie onder.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten