Voor de vulling:
- 100 g gehakte diepvriesspinazie
- 500 g ricotta
- 1 sjalot
- 40 g geraspte parmezaan
- 2 eetlepels olijfolie
- peper en zout
- Maak de spinazie klaar zoals aangegeven op de verpakking.
- Pel de sjalot en versnipper.
- Laat 5 minuten stoven in olijfolie zonder kleuren.
- Voeg de ricotta en de spinazie toe en laat 1 minuut zachtjes koken.
- Meng er nu de parmezaan onder.
- Kruid met peper en zout.
- 1/2 l melk
- 60 g bloem
- 60 g goede boter
- peper en zout
- Laat de boter smelten en meng er de bloem onder, zo maak je een roux.
- Laat de roux even drogen op een niet te hoog vuur, zonder kleuren.
- Meng er nu de koude melk onder en breng onder voortdurend roeren met een klopper aan de kook.
- Als de saus gebonden is, laat je ze nog even doorkoken.
- 10 stuks cannelloni
- gemalen kaas
- paneermeel
- boter
- Beboter een ovenschaal.
- Bedek de bodem met de saus.
- Vul de cannelloni met de vulling en schik ze op de saus.
- Giet er de rest van de saus over zodoende de cannelloni onder staat.
- Strooi er wat gemalen kaas en paneermeel over.
- Verwarm de oven voor op 190°C.
- Zet de ovenschaal 30 minuten in de oven.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten