Pikante tomaten-paprika soep
- 500 ml tomatenpassata
- 1 takje selder (in stukjes)
- 1 wortel (in stukjes)
- 1 ajuin (in stukjes)
- 1 halve rode/gele/groene paprika
- lichte sojasaus
- paar druppeltjes worcestersaus
- een afgestreken koffielepel patatas bravas kruiden (of naar smaak)
- 2 liter water
- 2 bouillonblokjes (kip)
- 1 lente-ajuin
- soepballetjes
- Snijd de gele en groene paprika in stukken.
- Snijd de rode paprika in blokjes.
- Doe de wortel, ajuin, selder, gele en groene paprika in een pot.
- Giet er het water en de tomatenpassata bij, een klein scheutje sojasaus en paar druppeltjes worcestersaus.
- Voeg er de bouillonblokjes bij en laat 30 minuten koken.
- Mix de soep.
- Voeg de paprikablokjes toe en laat 5 minuten koken.
- Doe er de nu de patatas bravas kruiden , de soepballetjes en versnipperde lente-ui bij.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten