maandag 11 maart 2013

Recept met quorn stukjes

  • 300 g  Quorn (in blokjes)
  • 330 ml kokosmelk
  • 1 rode paprika
  • 1 wortel 
  • 1 koffielepel tom yum pasta (Colruyt)
  • currypoeder
  • mespuntje kurkuma
  • 1/2 bouillonblokje (groenten)
  • 1 stengeltje lente-ajuin
  • arachideolie
  1. Kuis de groenten.
  2. Snij de paprika in stukjes en de wortel in schijfjes.
  3. Doe een scheutje olie in pan of wok.
  4. Roerbak de groenten samen met de Quorn een 5-tal minuten.
  5. Giet er kokosmelk bij.
  6. Kruid met currypoeder naar smaak.
  7. Voeg er de tom yum pasta, kurkuma en het het bouillionblokje bij.
  8. Breng alles even aan de kook (zorg dat alles goed is opgelost).
  9. Snij de lente-ajuin in fijne ringetjes en meng onder de saus.
Lekker met rijst!

Geen opmerkingen: